Alev Savaşçılarını Unutmadılar Telsiz Üzerinden Bayramlaştılar

Bucak'ta Kaymakam Tanrıkulu ve Başkan Ünal, görevi başındaki personel ile bayramlaştı. Ayrıca telsiz üzerinden orman personelinin de bayramını kutladılar.

Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programına katıldılar.

Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı'nda başlayan bayramlaşma programı, Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bucak Bölge Trafik İstasyonu, Bucak Belediyesi İtfaiyesi ile devam etti.

İtfaiye ziyaretinin ardından Bucak Orman İşletme Müdürlüğü ziyareti kapsamında Seydiköy Orman Deposu'nu ziyaret eden İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal, görevi başındaki personel ile bayramlaştı.

Yangın sezonu dolayısıyla Bucak İlçesi'ne konuşlandırılan helikopter içerisinde de incelemede bulunan Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Başkan Emrullah Ünal, helikopter içerisinde Çamlık Hasar'da bulunan ekiplerle telsiz üzerinden görüşerek görev başında olan tüm personelin bayramını kutladılar.

Erol TanrıkuluEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.