ALKOLLÜ İŞLETMELERİN İHALELERİ YAPILDI

ALKOLLÜ İŞLETMELERİN İHALELERİ YAPILDI Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, ilçe dışına taşınması için çalışma başlatılan alkollü işletmelerin ihalelerinin yapıldığını bildirdi. Başkan Selimoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Denizli yolu üzerindeki Bağlı Orman mevkiinde yapımı tamamlanan 307'şer metrekarelik …

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, ilçe dışına taşınması için çalışma başlatılan alkollü işletmelerin ihalelerinin yapıldığını bildirdi.

Başkan Selimoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Denizli yolu üzerindeki Bağlı Orman mevkiinde yapımı tamamlanan 307’şer metrekarelik 2 işletmenin ihalesini yapılarak sözleşmelerin imzalandığını belirtti.

Şehir içerisinde bulunan işletmelerin 1 Ocak 2019 tarihi itibari ile kapatılacağını dile getiren Fatih Selimoğlu, “Yeni yerlerine taşınan işletmelerin dış kısmına ve Bağlı Orman mevkisinin girişine, güvenlik kameraları döşendi. Bu kamera sistemleri, İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı olarak çalışacak.” dedi.

KMM

ALKOLLÜ İŞLETMELERİN İHALELERTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.