ALPARSLAN DURSUN, SEÇİM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Alparslan Ahmet Dursun, seçim ziyaretleri kapsamında dolu dolu bir Perşembe günü geçirdi. Sabah saatlerinde Bucak Devlet Hastanesi ve 2 Nolu Sağlık Ocağı'nı ziyaret eden Başkan adayı Dursun sağlık çalışanlarının …

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Alparslan Ahmet Dursun, seçim ziyaretleri kapsamında dolu dolu bir Perşembe günü geçirdi. Sabah saatlerinde Bucak Devlet Hastanesi ve 2 Nolu Sağlık Ocağı’nı ziyaret eden Başkan adayı Dursun sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.

Daha sonra esnaf ziyaretlerini sürdüren Başkan adayı Dursun ve partililer, Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan esnaflarla sohbet etti, hayırlı işler diledi.Ziyaretler ile ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan adayı Alparslan Dursun”Her şey daha iyi olsun, Bucak daha yaşanabilir bir kent olsun diye çıktık bu yola. Ve inşallah Bucak’ı da ‘İyi Belediyecilik’le buluşturacağız” dedi.

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Alparslan Dursun  seçim çalışmalarını değerlendirdiği konuşmasında, “Esnafımızın hali içler acısı. Birkaç sektör harici açıkçası iş yapan esnaf görmedik. Bu durum bizleri ziyadesiyle üzüyor. Bizi kapı kapı dolaşıp kıymetli hemşehrilerimize ‘çare var’ diyoruz. Yeter ki onlar bu duruma bir dur demeye karar versinler. Gördüğümüz, gözlemlediğimiz de esnafımızın bu yönde bir karara yöneldikleri yönünde. Türkiye’nin ve Bucak’ımızın  tüm sorunlarına çare olmak için İYİ Parti kadroları var” diye konuştu.

Alparslan Dursunseçim ziyaretTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.