Altınyayla'da Çatak Çörten köy yaşam merkezi açıldı

Burdur'un Altınyayla İlçesi Çatak Çörten Köy Yaşam Merkezi, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman'ın katılımıyla gerçekleşti.

Milli Eğitim Bakanlığınca hayat öğrenme anlayışıyla kadim geleneklerimizin yaşatılması, el sanatları, tarım ve hayvancılık gibi birçok farklı konuda kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşlarımıza yol göstermek, onlara destek olmak amacıyla köy yaşam merkezleri projesi hayata geçirildi.

Bu bağlamda Burdur'un Altınyayla İlçesi Çatak Çörten Köy Yaşam Merkezi'nin açılışı Belediye Başkan V. Esma ÖZACAR, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin KAKIRMAN ve daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışı yapılan Çatak Çörten Köy Yaşam Merkezinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce köylülerin ihtiyaçları doğrultusunda hayat boyu öğrenmeye ve üretmeye yönelik Sürü Yönetim Elemanı Yetiştirme, Dekoratif El Sanatları Hazırlama, Ebeveyn Destek Eğitimi, Aile Okulu Projesi, Hijyen Eğitimi kursları devam etmektedir. Vatandaşlarımızın talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni kurslar planlanmaktadır.

Altınyayla köy yaşam merkeziBurdur Köy yaşam merkeziköy yaşam merkeziTürkiyeBurdurAltınyayla (Dirmil)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.