Altınyayla'da modern hizmet binaları geliyor

Burdur Altınyayla'da bulunan Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binalarının inşaatı başlıyor. Binalar modern ve dayanıklı malzemeler kullanılarak inşa edilecek.

Altınyayla'da Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Binaları İnşaatı Başlıyor

Burdur'un Altınyayla ilçesinde bulunan Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binalarının inşaat ihalesi tamamlandı. En kısa sürede yer teslimi ve inşaat işlerine başlanacak.

Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, yaptığı açıklamada, "Hükümet Konağımızın ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Binamızın yapım işi ihalesi tamamlanmıştır. En kısa sürede yer teslimi ve inşaat işlerine başlanacaktır. Projemizin ihaleye çıkma aşamasında emeği olan başta AK Parti Burdur İl Başkanımız Mustafa Özboyacı'ya, Burdur Milletvekillerimiz Prof.Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz'a, İlçe Başkanımız Ahmet Sipahi'ye, AK Parti Dirmil İlçe Yönetimimize ve Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ederim. Elhamdülillah projelerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. DİRMİL'imize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

İhale kapsamında Hükümet Konağı binası 2 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak. İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ise 1500 metrekarelik kapalı alana sahip olacak. Binaların yapımında modern ve dayanıklı malzemeler kullanılacak.

İnşaatın tamamlanmasıyla birlikte Altınyayla'da hizmet kalitesi artacak ve vatandaşlar daha modern hizmet binalarına kavuşacak.

modernhizmet binasıhükümet konağıAhmet SerttaşTürkiyeBurdurAltınyayla

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.