Altınyayla'da muhtarlar da Aile Okul Projesinin paydaşı oldu

Burdur ili Altınyayla ilçesinde muhtarlara Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen "Aile Okulu Projesi" kapsamında eğitimler verildi.

Burdur ili Altınyayla ilçesinde muhtarlara Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen "Aile Okulu Projesi" kapsamında eğitimler verildi. Altınyayla Halk Eğitim Merkezi’nde bir araya gelen muhtarlara devam eden proje ile ilgili detaylar verildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından 2022 tarihinde başlatılan ve 81ile yayılan proje ile anne babalara sosyal beceri, aile içi iletişim yönetimi, teknoloji kullanımı, ahlâki gelişim, stres yönetimi, sağlıklı beslenme, çevre ve ilk yardımın da aralarında bulunduğu farklı konularda çok yönlü destek sağlanıyor.

Aile Okulu Projesi'ne muhtarlar da dahil edildi

Muhtarların da dahil edildiği projede Burdur geneli çalışmayı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü aldı. Altınyayla Halk Eğitim Merkezi de yapılan takvim çerçevesinde 13 muhtarına farklı alanlarda eğitimler vermeye başladı. Verilecek eğitimlerle birlikte muhtarlar Aile Okul Projesinin de bir paydaşı oldu.
Bu kapsamda Altınyayla’da Halk Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan takvim çerçevesinde 13 muhtara, Aile Okulu Projesiyle verilen eğitimlerle farkındalık oluşturulması amaçlandı.

Burdur Aile Okulu ProjesiAile okulu projesiTürkiyeBurdurAltınyayla (Dirmil)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.