Ankara'da Bucak için MHP'den belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptılar

Burdur'un Bucak ilçesinde Yusuf Erdoğdu ve Mehmet Erdoğmuş, MHP’den Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

Burdur'un Bucak ilçesinde Yusuf Erdoğdu ve Mehmet Erdoğmuş, MHP’den Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

Burdur'un Bucak ilçesinde tanınan simalarından Yusuf Erdoğdu ve Mehmet Erdoğmuş, yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Ankara'da genel merkeze giderek, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a evraklarını teslim eden Yusuf Erdoğdu ve Mehmet Erdoğmuş, aday adaylığının hayırlar getirmesini temenni etti.

Aday adaylık müracaatlarında adaylara eşlik eden MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan, yaptığı açıklamada, "Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin olurları ve Teşkilat adabı ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine yapılan Sayın Mehmet Erdoğan ve Sayın Yusuf Erdoğan'ın aday adaylık başvurularını tebrik eder, başarılar dilerim.

Bucak'ımızın, ilçemizin ve bölgemizin menfaatleri doğrultusunda, milli ve manevi değerlerimize bağlı, ahlak ve fazilet sahibi, adaletli ve çalışkan bir belediye başkanıyla hizmet göreceğine inancımız tamdır.

Aday adaylığı başvurusu yapan tüm hemşehrilerimize teşekkür eder, Bucak'ımıza hayırlı hizmetler yapılması dileklerimle başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Yusuf ErdoğduMehmet Erdoğmuşbelediye başkanı aday adayıbaşvuruMHPTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.