Ankara'da otluk arazide çıkan yangın söndürüldü

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde tahta paletlerin de bulunduğu otluk alanda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, Yenimahalle ilçesine bağlı Yuvaköy Mahallesi'nde bulunan otluk bir alanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre akşam 22.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tahta paletlerin bulunduğu otluk bir alanda yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın söndürülürken, olay sadece maddi hasarla atlatıldı. Yangının çıkış sebebine ilişkin inceleme başlatıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

yenimahalle yangınTürkiyeAnkaraYenimahalle

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.