Ankara’da yanan minibüs kullanılamaz hale geldi

Ankara’da yangın çıkan minibüs kullanılamaz hale geldi.

Ankara’da yangın çıkan minibüs kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgilere göre, saat 07.15 sularında Çankaya ilçesi İnönü Bulvarı'nda 16 ENF 168 plakalı minibüsün motor kısmında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda sürücü elinden hafif şekilde yaralanırken, yanan minibüs ise hurdaya döndü. Yangın nedeniyle kapanan yol, yanan aracın kurtarıcı ile çekilmesinin ardından açıldı.

 

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Türkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.