Ankara Vali yardımcısı Osman Akbaş Sadık Belediye Başkanı Dr.Mustafa Çöl Ziyareti

Ankara Vali Yardımcısı Osman Akbaş, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Sandıklı ilçemizin potansiyelini ve başarılarını takdirle karşıladığını belirterek


Ankara Vali yardımcılığı görevinde bulunan  Aslen Sandıklı İlçesinden olan   Osman Akbaş ve beraberindeki heyet, Sandıklı  Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundular.
Ankara Vali Yardımcısı Osman Akbaş, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Sandıklı  ilçemizin potansiyelini ve başarılarını takdirle karşıladığını belirterek, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün yerel yönetimdeki başarılı çalışmalarını ve ilçedeki gelişmeleri yakından takip ettiğini ifade etti.
Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Ankara Vali yardımcısı Osman Akbaş ve beraberindeki heyete ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Ankara Vali yardımcısıSandıklı Belediye BaşkanıDr.mustafa ÇölOsman AkbaşTürkiyeAfyonkarahisarSandıklı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.