Anne adaylarının dikkatine ! Bucak devlet hastanesinde gebe okulu açıldı

Bucak Devlet Hastanesi Gebe Okulunda, alanında uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilen eğitimlerde ilk kez çocuk sahibi olacak anne adayları ve daha önce anne olmuşlar, gebelik öncesi ve sonrası süreç hakkında Kadın Doğum Uzmanları, Çocuk Hekimleri, Fizyoterapist, Sosyal Hizmet Uzmanları, Gebe okul sorumlusu, Ebeler ve Emzirme Danışmanları tarafından eğitim verilmeye devam ediliyor

Bucak Devlet Hastanesi Gebe Okulunda, alanında uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilen eğitimlerde ilk kez çocuk sahibi olacak anne adayları ve daha önce anne olmuşlar, gebelik öncesi ve sonrası süreç hakkında Kadın Doğum Uzmanları, Çocuk Hekimleri, Fizyoterapist, Sosyal Hizmet Uzmanları, Gebe okul sorumlusu, Ebeler ve Emzirme Danışmanları tarafından eğitim verilmeye devam ediliyor.

Okulda, yeni anne adaylarına ve annelere, uzman diyetisyenler kilo takibi ve kontrolü konusunda da rehberlik yapıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Gebe okulu Ekim gurubu öğrencileri eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Bucak Devlet Hastanesinde gebe okulu Kasım Grubu için Face de ilan vererek Anne adaylarının eğitimlerini almak üzere hastaneye müracaat etmelerini istediler.

Bilinçli anne adaylarımız artık daha farkındalıklı ve güvenle doğumlarını ve bebeklerini karşılamaya hazırlanacaklardır.

Hepsi sağlıkla kucaklasın minik mucizelerini!

gebe okulubucak devlet hastanesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.