ANSİAD ESKİ BAŞKANI BEKİR BÜLEND ÖZSOY HTMYO ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

ANSİAD'ın 17. Girişimcilik Günleri kapsamında düzenlediği etkinlikte Sivil Tarih Yazarı ve ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Bekir Bülend Özsoy, Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okulunda öğrencilerle buluştu. MAKÜ HTMYO Konferans salonunda Savaş Tarihinde İnovasyon ve Girişimcilik …

ANSİAD’ın  17. Girişimcilik Günleri kapsamında düzenlediği  etkinlikte  Sivil Tarih Yazarı ve ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Bekir Bülend Özsoy,  Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okulunda öğrencilerle buluştu.

MAKÜ HTMYO Konferans salonunda     Savaş Tarihinde İnovasyon ve Girişimcilik konferansında MAKÜ Bucak Hikmet Tolunay MYO öğrencileriyle bir araya gelen Sivil Tarih Yazarı ve ANSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Bekir Bülend Özsoy   öğrencilerle sohbet havasında  Savaş Tarihinde İnovasyon ve Girişimcilik anlattı. Özsoy ” Bucak ilçemize Okulumuza gelmekten öğrenciler ile bir arada olmaktan büyük zevk aldım mutlu oldum   Teşekkürler Bucak! ” dedi . Konferans sonu  Okul Müdürü Doç .Dr  Osman Akın   Başkan Özsoy’a teşekkür belgesi  taktim etti .

BEKİR BÜLEND ÖZSOYTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.