Antalya Alanya 'da Otomobil ile motosiklet çarpıştı 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Antalya'nın Alanya ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması meydana gelen trafik kazasında 21 yaşındaki motosiklet sürücüsü Yaşar Emre Görgülü (21) hayatını kaybetti.

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Antalya'nın Alanya ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması meydana gelen trafik kazasında 21 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
Kaza, saat 19.00 sıralarında Alanya'nın Tosmur Mahallesi Alantur mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yaşar Emre Görgülü (21) idaresindeki 07 BKN 157 plakalı motosiklet ile sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 07 BSE 642 plakalı otomobil Alantur Kavşağı'nda çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü Yaşar Emre Görgülü'nün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Polis ekipleri, başka bir kazanın yaşanmaması için yolda güvenlik şeridi oluşturarak trafiği kontrollü şekilde sağladı. Görgülü'nün cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Alanya Belediyesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

antalya trafik kazasıalanya trafik kazasıantalya kazaAlanya kazaAntalya Motor KazasıAlanya ÖlümAntalya ölümAlanya Son Dakikaantalya son dakikaTürkiyeAntalyaAlanya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.