Antalya Bölge Müdür Esen Diler, aday mı oluyor?

Antalya Bölge Müdür Esen Diler, aday mı oluyor? Ankara'da milletvekili ziyaretleri yapan Esen Diler'in, adaylığı kulislerde konuşuluyor. İşte detaylar... ESEN DİLER KİMDİR?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Esen Diler, Ankara'da AK Partili milletvekilleri ile bir araya geldi.

Görüşmede Diler'in adaylık konusu da gündeme geldi. Diler, adaylık sorusuna, "Neden olmasın" yanıtını verdi.

Diler'in adaylık açıklaması, siyasi kulislerde yankı uyandırdı. Diler'in, Antalya'dan belediye başkanlığı adaylığı için AK Parti'den vize alacağı iddia ediliyor.

Antalya Bölge Müdür Esen Diler, aday mı oluyor? Ankara'da milletvekili ziyaretleri yapan Esen Diler'in, adaylığı kulislerde konuşuluyor. İşte detaylar...

ESEN DİLER KİMDİR?

Gazipaşa’ya hizmet için kolları sıvamaya hazır olan Esen Diler, 1970 yılında Gazipaşa’da doğdu. Gazipaşalı emekli öğretmen Naciye Uysal ve Osman Uysal’ın 2 çocuğundan büyüğü olan Diler; ilk, orta ve lise tahsilini Gazipaşa’da tamamladı. Ardından Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Memuriyet hayatına Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünde başladıktan sonra 1998-2002 yılları arasında Ziraat Bankası’nda görev aldı. 2002 yılından itibaren Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM)’de çalışmaya başlayan ve 2012 -2018 yılları arasında BYEGM Antalya İl Müdürü olarak görev yapan Esen Diler, 2018’den itibaren de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Diler, evli ve 1 çocuk annesidir.

Bölge MüdürüEsen Dileradayson dakikaTürkiyeAntalyaAk parti Antalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.