Antalya Büyük Şehirde Hakan Tütüncü, Korkuteli’nde Sadık Önal sizlerin desteği ile altın çağı başlatacak

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal önceki akşam mahalle toplantılarına Kevzer’de devam etti. Sadık Başkan Sarımsak şenliği sözü verdi.

SADIK BAŞKAN “KOVMAYA, ÖTEKİLEŞTİRMEYE DEĞİL KUCAKLAMAYA GELİYORUZ”
Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal önceki akşam mahalle toplantılarına Kevzer’de devam etti. Sadık Başkan Sarımsak şenliği sözü verdi.
Toplantıda ilk olarak sözü AK Parti İlçe Teşkilatı adına Tuncay Okutan aldı. Okutan “Antalya ve Korkuteli’nde Korkuteli’mizin iki evladı Hakan Tütüncü ve Sadık Önal başkanlarımıza destek istiyoruz. Hem şehrimiz hem ilçemiz altın çağını yaşayacak” dedi. Daha sonra MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev söz aldı. Yapılmışev “Baba yadigarı topraklarda sizinle bir arada olmaktan çok mutluyum.31 Mart seçimlerinde destek olacağınızdan hiç şüphemiz yok. 3’lü olacağız güçlü olacağız Antalya Büyük Şehirde Hakan Tütüncü, Korkuteli’nde Sadık Önal sizlerin desteği ile altın çağı başlatacak” şeklinde konuştu.
Sadık Başkan “Sarımsak Festivali Yapacağız”
Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal da yaptığı sesleniş konuşmasında “Korkuteli’nin her köşesi gibi sizleri ve Kevzer’i çok seviyorum. Su tankınızın hacminin büyümesi gerektiğini de İmar için yerleşik köy alanlarının genişlemesi gerektiğini de, ulaşım, Pazar yeri, düğün salonu, çocuk parkı, trafo ve internet yetersizliği gibi yaşadığınız sorunların röntgenini çektik biliyoruz. Sadece bilmiyoruz çözümü de biliyoruz. Çözüm için anahtar sizin elinizde. Diyorlarmış Sadık Önal’ın listesi hazır belediye personelini kovacakmış. Kovmaya, Ötekileştirmeye Değil Kucaklamaya Geliyoruz. Ve söz veriyorum güzel bir sarımsak figürü ve sarımsak festivali yapacağız” dedi.

Korkuteli Gündem Gazetesi

Antalya haberleriKorkuteli haberleri2024 yerel seçimleriMHPMhp KorkuteliKorkuteli Belediye Başkan adayıTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.