Antalya Büyükşehir Belediyesi ilk Meclis Toplantısı Yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesinde, yeni dönemin ilk Meclis toplantısı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Başkanlığında yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesinde, yeni dönemin ilk Meclis toplantısı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Başkanlığında yapıldı. Başta Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek olmak üzere, Korkuteli’den Antalya Büyükşehir Belediye Meclisine girmeyi isimler ilk toplantıya eksiksiz olarak katılım gösterdiler. Antalya Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen ilk Büyükşehir Meclisine, ilçemizden Korkuteli DETAY ve Korkuteli TV gibi basın kuruluşları da katılım göstererek, toplantıyı yerinde takip ettiler.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclis sıralamasında MHP ile SP’nin yan yana yer aldıkları gözlendi. Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yer aldığı Meclis sırasının hemen yan tarafında, Korkuteli’den Meclis üyesi seçilerek Büyükşehir Belediye meclisindeki tek Saadet Parti temsilcisi olarak yer alan Mehmet Manavoğlu’nun yer alması, kısa süreli gergin anların yaşanmasına neden oldu.

Antalya Büyükşehir Belediye meclisinin ilk toplantısında ihtisas komisyonları ve diğer üyelikler gizli oylama ile belirlendi. Yapılan oylamalar sonrasında; Korkuteli’ni temsilen Büyükşehir Belediye Meclisinde yer alan üyelerden Ak Partiden İlhami Yıldıran (Ulaşım Komisyonu), CHP’den Osman Manis ise (Çevre ve Sağlık Komisyonu) üyeliklerine seçilen isimler oldular.

Korkuteli haber Detay Korkuteli

Muhittin BöcekCHPÇevre ve Sağlık KomisyonuTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.