Antalya CHP İl Başkanı Seçildi İşte Yeni Başkan Nail Kamacı

Antalya CHP İl Başkanı kim oldu CHP Antalya İl Başkanlığı için Mevcut Başkan Nuri Cengiz ile 22 Dönem Milletvekili Nail Kamacı başkanlık için yarıştı.

CHP 38. Antalya İl Kongresi Nâzım Hikmet Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Kongrenin divan başkanlığına oy birliğiyle CHP Genel Başkan Yardımcısı Semra Dinçer seçildi. Kongrenin konukları arasında CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya CHP ilçe başkanları, Antalya CHP ilçe belediye başkanları, CHP Antalya milletvekilleri, CHP parti delegeleri ve partililer yer aldı. Devrim Kök’ün kongreye saatler kala çekilmesi , Altan Ayaz’ın ise aday olması için gereken delege imzalarını zamanında teslim edememesi nedeniyle seçim 2 aday arasında geçti. Mevcut Başkan Nuri Cengiz ile 22 Dönem Milletvekili Nail Kamacı başkanlık için yarıştı. 647 delegesi bulunan il kongresinde Nail Kamacı’nın listesi kazandı. Nail Kamacı 385 delegeden oy alarak CHP İl Başkanı olurken, rakip adayı Nuri Cengiz’in 206 oyu kaldı.

 

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partimizin bugün gerçekleştirilen 38. Olağan İl Kongresi'nde Antalya İl Başkanlığı görevine seçilen Nail Kamacı'yı ve yönetimini tebrik ediyor, görevi devreden Nuri Cengiz başkanımıza partimize ve kentimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
#BizBirlikteGüçlüyüz
Muhittin Böcek

CHP AntalyaBaşkan Muhittin BöcekÖzgür ÖzelSemra DinçerCHPNuri cengizTürkiyeAntalyaMuratpaşa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.