Antalya’da 19 ilçede eş zamanlı kumar operasyonu

Antalya’da polis ekipleri tarafından kumar operasyonu yapıldı. Operasyonda, 4 şahsa 7 bin 276 TL idari para cezası uygulandı.

Antalya’da polis ekiplerince yapılan kumar operasyonunda 4 şahsa 7 bin 276 TL idari para cezası uygulandı.
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü birimlerince kumar oynanması için yer ve imkan sağlanması suç konusu ile mücadele amaçlı çalışma gerçekleştirildi. Antalya il merkezi ve 19 ilçede eş zamanlı olarak 14 Ekim 2022 tarihinde kumar, tombala ve oyun makineleri uygulaması 66 ekip ve 127 personelin katılımı ile icra edildi.
Çalışmada çerçevesinde 107 işyerinin denetlenmesi sağlandı, bin 113 şahsın UYAP sorgulaması yapıldı, 1 aranan şahıs yakalandı.
18 işletmede tespit edilen eksiklikler ile ilgili tutanak tanzim edilmiş ve 3 şahsa 7 bin 453 TL cezai işlem uygulandı.
1 işletmede kumar oynatıldığı tespit edilerek, 1 şahsa şüpheli olarak adli işlem yapılmış, suçtan elde edilen 200 TL’ye ve 106 iskambil kağıdına el konularak, kumar oynayan 4 şahsa 7 bin 276 TL idari para cezası uygulandı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

kumar operasyonuTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.