Antalya'da 413 sürücüye ceza

Emniyet kemeri, hız ihlali, alkol, seyir halinde cep telefonu kullanımı, motosiklet ve özel denetim olmak üzere 17 bin 226 sürücü denetlendi. Detaylar haberimizde...

Antalya’da emniyet kemeri, hız ihlali, alkol, seyir halinde cep telefonu kullanımı, motosiklet ve özel denetimler olmak üzere bir hafta içinde 17 bin 226 sürücü denetlendi.

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince helikopter ve dron destekli trafik kontrolü gerçekleştirildi. 17-23 Temmuz tarihleri arasında farklı saatlerde trafik ekiplerince havadan helikopter ve dron destekli emniyet kemeri, radar, alkol, yük ve yolcu taşımacılığı, ışık, hatalı sollama gibi konularda denetim yapıldı. Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla denetim faaliyetlerinin etkin bir şekilde devam edeceği belirtilirken, özellikle sürücülerde denetim duygusunun üst düzeyde tutulmasının hedeflendiğine dikkat çekildi.

Kentin birçok noktasında geniş bir alanda gerçekleştirilen denetimlerinde eksiği görülen araç ve sürücülerine cezai işlem uygulanırken, sürücüler, trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı. Helikopter-dron denetiminde 54 sürücüye, radarla hız denetiminde 359 sürücüye trafik idari para cezası uygulandı. Alkol denetiminde 2 bin 919, motosiklet denetiminde 585, yük taşımacılığı yapan 6 bin 980 araç, şehirlerarası ve şehir içi toplu taşımacılık yapan bin 622 araç ve emniyet kemeri denetimlerinde de 4 bin 761 araç olmak üzere toplamda 17 bin 226 araç ve sürücü denetlendi. Ayrıca, Yaşam Tüneli Eğitim Çadırı’nda 62 araç ve 157 yolcu olmak üzere toplam 219 yol kullanıcısına eğitim verildi.

İHA

trafik cezasıTrafikte Özel DenetimTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.