Antalya’da bin 62 araç kontrol edildi, 9 araç trafikten men edildi. toplam 48 bin 495 TL cezai işlem uygulandı.

Araçlarda tütün mamulleri içilmemesi kapsamında Antalya'da bin 62 araç kontrol edildi, 9 araç trafikten men edildi. toplam 48 bin 495 TL cezai işlem uygulandı.

Araçlarda tütün mamulleri içilmemesi kapsamında Antalya’da bin 62 araç kontrol edildi, 9 araç trafikten men edildi. toplam 48 bin 495 TL cezai işlem uygulandı.

Karayollarında seyir halinde bulunan araç sürücüleri ile taksiler dahil toplu taşıma araçlarındaki yolcularında bu tür davranışlardan men edilmesi amacıyla uygulamalar başlatıldı.Ülke genelinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı birimleri tarafından eş zamanlı olarak karayollarında seyir halinde tütün ürünleri tüketen araç sürücülerine sıkı denetim yapıldı.

Uygulama kapsamında Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ortak çalışmasında 113 ekip, 362 personel ile yapılan uygulamada bin 59 şahıs hakkında sorgulama yapıldı. 69 kişiye araçta tütün mamülü kullanmaktan 10 bin 557 TL cezai işlem uygulandı.

Trafik yönünden bin 62 araç kontrol edildi, 9 araç trafikten men edildi ve toplam 48 bin 495 TL cezai işlem uygulandı.

trafik denetlemesitrafiktrafik cezasıTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.