Antalya’da fuhuş operasyonunda 7 kadın ile 4 kişi yakalandı

Antalya'da polis ekipleri tarafından fuhuş operasyonu düzenlendi. Operasyonda fuhuş yaptırıldığı tespit 7 kadın ile 4 kişi yakalandı

Antalya’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda fuhuş yaptırıldığı tespit edilen 7 kadın ile 4 kişi yakalandı.
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince 13 Ekim’de Balbey Mahallesi’ndeki bir iş yerine yapılan baskında fuhuş yaptırıldığı tespit edilen 7 kadın, 2 müşteri, 1 çalışan erkek şahıs ve şüpheli 1 şahıs yakalandı. Çeşitli suçlardan aranması bulunan şüpheli S.T., “fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek” suçundan Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmek üzere gözaltına alındı. Suça konu adres ise Muratpaşa zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

fuhuş operasyonuBalbey MahallesiTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.