Antalya'da kaza 1 yaralı; Otomobille motosiklet çarpıştı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde otomobille motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde otomobille motosikletin çarpıştığı kazada, 1 kişi yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan sürücü tedavi altına alındı.
Kaza, Selinus Sahil Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kızılin Mağası’na doğru seyir halinde olan Görkem M. (16) idaresindeki 07 ABK 656 plakalı motosiklet ile yine aynı yönde olan Erdal Ö.‘nün kullandığı 07 L 0042 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan motosiklet sürücüsü Erdal Ö. yola savrulup, parke zemine düşerek yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı Görkem M. ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Antalya trafik kazasıGazipaşa trafik kazasıGazipaşa kazaAntalya kazaTürkiyeAntalyaGazipaşa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.