Antalya’da okul çevrelerinde denetim

Antalya’da polis ekipleri tarafından çocuk ve gençlerin korunması için okul çevrelerinde denetim yapıldı.

Antalya’da çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri ve servis araçlarında denetim uygulaması gerçekleştirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, ilköğretim, ortaöğretim ve üniversite çağındaki çocuk ve gençlerin her türlü suçtan uzak tutulması, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla eğitim kurumlarının yakın çevresinde faaliyet gösteren umuma açık yerleri kapsayan “Çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri ve servis araçları denetim uygulaması” yapıldı.
Uygulama çerçevesinde 3 okul, 2 internet oyun salonu, 3 büfe, 1 park çevresinde 2 okul servis aracı, 5 araç sorgulanarak 85 şahsın GBT incelemesi yapıldı.
Denetleme neticesinde 5 araca bin 903 TL idari para cezası uygulandı.
1 iş yerinin ruhsatı bulunmadığından işlem yapıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

huzur ve güven uygulamasıTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.