Antalya’da uyuşturucu baskını 7 gözaltı

Antalya Alanya'da uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 7 kişi, jandarma ekiplerince yakalandı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 7 kişi, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Alanya’da üç adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 7 şüphelinin ev, araç ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 400 gram kokain, 2 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 20 adet tabanca fişeği, 2 adet delil niteliği taşıyan not defteri, suçtan elde edildiği değerlendirilen 200 euro, 565 ABD doları, 32 bin 635 TL ile 6 adet cep telefonu ele geçirildi. Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Alanya uyuşturucu operasyonuAntalya uyuşturucu operasyonuuyuşturucu operasyonuTürkiyeAntalyaAlanya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.