Antalya’da uyuşturucu operasyonu

Antalya’da 1 milyon kullanımlık bonzai ele geçirildi

Antalya’da jandarmanın uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere karşı yaptığı operasyonda, bir araçta 2 bin 560 adet (1 milyon 68 bin kullanımlık) A4 sentetik bonzai ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 3 şüphelide 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğer şüphelilerinin ise işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kepez ilçesinde 3 şüpheli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptıklarının tespit etti. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla şüpheli şahıslar yakalandı. Yakalanan şüphelilerin üzerinde ve kullandıkları araçta yapılan aramada, 2 bin 560 adet (1 milyon 68 bin kullanımlık) A4 Sentetik Cannabinoid (Bonzai) ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 1’i, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer 2 şüpheli hakkında adli işlemlere devam ettiği belirtildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Antalya İl Jandarma KomutanlığıAntalya operasyonuyuşturucu operasyonuTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.