Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik Ağaç Dikim ve Fidan Dağıtımı Yaptı

Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik , Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle Asarönü Mahallesinde düzenlenen ağaç dikim ve fidan dağıtım etkinliğine katıldı.

KAYMAKAM ÇELİK AĞAÇ DİKIM ETKİNLİĞİNE KATILDI.
Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik , Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle Asarönü Mahallesinde düzenlenen ağaç dikim ve fidan dağıtım etkinliğine katıldı.
Etkinliğe Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik’in yanı sıra, Eşi Savcı Sabah Çelik, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde her yıl Ülkemizin 81 İlinde toprakla buluşturulan milyonlarca fidanın, geleceğe miras bırakılan temiz bir nefes olduğunu” ifade eden Kaymakam Musa Kazım Çelik , bu vesileyle milletimizin 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nü kutluyorum." Diye konuştu. Ali Karataç Finike

Finike KaymakamıFinike Kaymakamı Musa Kazım ÇelikMusa Kazım ÇelikSavcı Sabah ÇelikYEŞİLLENDİRME ve AĞAÇLANDIRMAfidan dikim etkinliğiTürkiyeAntalyaFinike

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.