Antalya Güreş ağası Yörük beyi Korkuteli Gündem Gazete Sahibi Hamdi Sarıca'nın Mutlu Günü

Antalya Güreş ağası Yörük beyi Korkuteli Gündem Gazete Sahibi Hamdi Sarıca Oğlu Ahmet Sarıca Yağmur Kocaman ile Evlendi .

KOCAMAN VE SARICA AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Korkuteli Altın Kiraz Güreş ağası, Antalya Yörük il beyi ve Korkuteli Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi İş adamı Hamdi Sarıca’nın oğlu Ahmet Sarıca, hafta sonu görkemli bir düğün ile Yağmur Sarıca (Kocaman) ile dünya evine girdi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından kıyılan nikahta damat Ahmet Sarıca’nın nikah şahitliğini Kırkpınar güreşlerinin efsane Güreş Ağası Seyfettin Selim’in şahitlik yaptığı düğünde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal,Elmalı Belediye  Başkanı  Halil Öztürk ,iş insanları, başpehlivanlar, Güreş ağaları ve davetliler yoğun katılım sağladılar.
Antalya Konyaaltı Yıldırım düğün salonu (BEYK SALON) da gerçekleşen düğünde Ayfer –Ahmet Kocaman- Hanife-Hamdi Sarıca çifti düğüne gelen davetlileri salonda karşılayarak kusursuz bir ev sahipliği yaptılar.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, nikah sonrası evlilik cüzdanını damat Ahmet Sarıca’nın şahidi Kırkpınar güreşlerinin efsane Güreş Ağası Seyfettin Selim’e teslim ederek, Seyfettin Selim, nikah sonrası evlilik cüzdanını Gelin Yağmur Sarıca’ya teslim etti.

 

 

 

 

Hamdi SarıcaHakan TütüncüKırkpınar Güreş Ağası Seyfettin SelimKırkpınar Ağası Seyfettin SelimMuratpaşa Belediye Başkanı Ümit UysalElmalı Belediye Başkanı Halil ÖztürkKepez Belediye Başkanı Hakan TütüncüDüğünTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.