Antalya için turuncu kod

Antalya'da Geçtiğimiz hafta sonu yaşanan fırtınaların ardından Meteoroloji, Antalya için bugün de "turuncu kodlu" uyarı yaptı.

Antalya'da Geçtiğimiz hafta sonu yaşanan fırtınaların ardından Meteoroloji, Antalya için bugün de "turuncu kodlu" uyarı yaptı.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya'da bulunan vatandaşları il merkezi ve doğu ilçeleri için bugün öğleden sonra beklenen şiddetli yağışlara karşı tedbirli olunması yönünde 'turuncu kod' ile uyardı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından da kentte oturanların cep telefonuna uyarı mesajı gönderildi. AFAD, gönderilen mesajda, "Meteorolojiye göre yarın Antalya'da çok kuvvetli yağış ve yükseklerde kar var. Sel, su baskını, yıldırım, dolu ve buzlanmaya karşı tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verdi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Antalya sağanak yağışMETEOROLOJİK UYARITürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.