ANTALYA KADIN KÖY PAZARI GELİŞİYOR

Geçen hafta Türkiye’nin ilk kadın köy pazarı Kepez’de açılmıştı.

Geçen hafta Türkiye’nin ilk kadın köy pazarı Kepez’de açılmıştı. 

Kepez’de, kentin kırsal kesimlerinde tarımsal ve hayvansal üretime destek veren kadınlar için ‘ Antalya Köy Pazarı’ açıldı. Sadece kadın kooperatifleri ve kadın üreticilerden oluşan Türkiye’nin ilk köy pazarı, 19 merkezden, 485 kadın çiftçi ve girişimci ile kapılarını Geçen hafta tüketicilere aralamıştı.

Pazara ilgi her daim artıyor

Geçen hafta 485 Kadınla başlayan Antalya Kadın Köy Pazarı bu hafta 600 Kadın üreticiye ulaştı. Bu pazar tamamıyla kadınların ürettiği doğal ve organik ürünlerle el emeği göznuru eserlerin aracısız pazara sunulduğu harika bir mekan.

Kadın Köy Pazarında Vatandaşlara KEŞKEK ikram eden Kepez Belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ

Antalya Köy Pazarı’nda kazan kazan keşkek ikram ettik. Her vesile ile birlikte olmaya, yeni gönül yolları yapmaya, sevgimizi büyütmeye devam ediyoruz. Biz birlikte güzeliz. Antalya Köy Pazarı’nda herkes çok mutlu…19 İlçeden ve çevre illerden üretici kadınlar, Kadın Kooperatifleri ürünlerini aracısız pazara sunuyor. Şehir doğal ve organik ürünlerle buluşuyor. Kadınların aile ekonomilerine katkılarını büyütüyoruz. Antalyalılar çam ormanları içinde harika bir hafta sonu geçiriyor. Çocuklar eğleniyor” dedi.

antalya kadın köy pazarımuhittin böcekTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.