Antalya Kepez'de CHP Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

CHP Antalya Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, partililer ve yerel yöneticilerle Kepez Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında bir araya geldi. Kocagöz, dayanışma içinde çalışarak Kepez'i dönüştürmeyi ve geleceğe umutla bakmayı hedeflediklerini belirtti.

Antalya Kepez'de CHP Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında partililer ve yerel yöneticilerle bir araya geldi. Kocagöz, dayanışma içinde çalışarak Kepez'i dönüştürmeyi ve geleceğe umutla bakmayı hedeflediklerini belirtti. 

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, Milletvekilleri Cavit Arı, Aliye Coşar, Sururi Çorabatır, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan ve vatandaşların katılımıyla Antalya Kepez'de CHP Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yapıldı.

Antalya Kepez CHP Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz yaptığı açıklamada, "Kepez'imizde dönüşümü gerçekleştirmek, geleceğe umutlu bakmak için dayanışma içinde çalışıyoruz. Amacımız Antalyalılara en iyi şekilde hizmet etmek... " ifadelerini kullandı.

CHP KepezSeçim Koordinasyon MerkeziaçılışMesut KocagözTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.