Antalya Korkuteli BBP gazetecilerle bir araya geldi

Büyük Birlik Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı 10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle Korkutelili gazetecilerle bir araya geldi.

BBP gazetecilerle bir araya geldi

Büyük Birlik Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı 10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle Korkutelili gazetecilerle bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı ilçede görev yapan gazetecilerle sabah kahvaltıda bir araya geldi. İlçe Başkanı Şahin Dizman ve 1. Sıra Meclis üyesi adayı Mehmet Karakoyun’un ev sahipliğinde İlçemizde aktif gazetecilik yapan Korkuteli Manşet Gazetesi Sahibi Selda Kökçü yazı işleri müdürü Murat Kökçü, Korkuteli Gündem Gazetesi Yazı işleri Müdürü Adem Durmaz, Mustafa Küçüksolak, Korkuteli Habercisi sahibi Yaşar Uz Korkuteli TV genel yayın yönetmeni Hüseyin Ünal katıldı. Büyük birlik Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Şahin Dizman “Bu zorlu mesleği icra eden tüm gazeteci arkadaşlarımıza üstün muvaffakiyetler diliyor, şahsım ve camiamız adına şükranlarımı iletiyorum. Ayrıca görevi başında iken, rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'yla birlikte Hakk’a yürüyen Gazeteci İsmail Güneş kardeşimiz başta olmak üzere görevlerini yerine getirirken hayatlarını kaybeden tüm meslek mensuplarını da rahmetle anıyorum. Bu vesile ile 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi.

GazeteciKorkuteli HaberBBPTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.