Antalya Kumrucu İso 35.5’a kalite belgesi verildi

Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk Kalite belgesini, Kumrucu İso 35.5 Yönetim kurulu başkanı Lazgin Gür adına, Kumrucu İso 35.5 müdürü Egemen Gür’e takdim etti.

  Antalya Kumrucu İso 35.5’a kalite belgesi verildi.

Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Köksal Selçuk Kalite belgesini, Kumrucu İso 35.5 Yönetim kurulu başkanı Lazgin Gür adına, Kumrucu İso 35.5 müdürü Egemen Gür’e takdim etti. Kumrucu İso 35.5 Antalya da 2000 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Antalya’da toplamda 6 şubesi ile hizmet vermektedir. Zerdalilik Şubesi , Kültür Şubesi, Konyaaltı Şubesi, özdilek Şubesi, Mısır çarşısı şubesi, Sütçüler şubesi’nde toplamda 63 çalışanı ile Antalya’da hizmet vermektedir. Kumrucu İso 35.5 Yönetim Kurulu Başkanı Lazgin Tırpan “Kalite demek güven demek. Biz yapmış olduğumuz kaliteli hizmetin arkasındayız” Dedi. Bizde Yeşilçam Medya olarak başarılarının devamını diliyoruz.

 

Özel Kalite BelgesiYEŞİLÇAM MEDYAKöksal SELÇUKTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.