Antalya Manavgat'ta otel yangını: Çamaşırhane küle döndü

Antalya’nın Manavgat ilçesi Kızılağaç Turizm Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir otelde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Antalya’nın Kızılağaç Turizm Bölgesi’nde bulunan bir otelde çıkan yangın paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre, otelin çamaşırhane bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyürken, yükselen dumanlar çevre mahallelerden de görüldü.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına hızlı şekilde müdahale ederek alevlerin otelin diğer bölümlerine sıçramasını engelledi. Yangında çamaşırhane bölümü büyük ölçüde zarar görürken, otelde bulunan müşteriler ve çalışanların yangından etkilenmediği öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

antalya otel yangınıantalya son dakikakızılağaç otel yangınıantalya haberTürkiyeAntalyamanavgat son dakikaManavgat

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.