Antalya Milletvekili CHP'li Cavit Arı Mecliste Bu yol ne zaman bitecek? Elmalı halkı cezalı mı? Neden bitmiyor?” diye sordu.

Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI; TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın 2024 Yılı

TEŞEKKÜRLER CAVİT ARI!
Antalya Milletvekili CHP'li Cavit Arı, Bakan Uraloğlu'na sordu: Elmalı halkı cezalı mı ?
Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI; TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ve 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifi görüşmeler sırasında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Antalya’da yaşanan ulaşım sorununu ve bitmeyen yolları ve kavşakları bunun neticesinde vatandaşların yaşadığı mağduriyeti gündeme getirdi.
KORKUTELİ-ELMALI YOLU 10 YILDIR BİTİRİLEMEDİ.
Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI Plan ve Bütçe Komisyonu’da yaptığı konuşmada; Korkuteli-Elmalı yolu da bugüne kadar çift şeritli olarak Özdemir köyü veya -şimdi mahalle oldu- mahallesine kadar geldi, ötesine çift şeritli olarak geçemedik, çok kısa bir güzergâhı tek şerit olarak yaklaşık 3 kilometre bitti ama Özdemir'den Elmalı'ya kadar olan güzergâh da bitirilemedi. Yaklaşık ne kadar oldu derseniz, bu yola başlayalı on yıl oldu. Yani sizden önce çok bakanlar geldi geçti. Bu yol ne zaman bitecek? Elmalı halkı cezalı mı? Neden bitmiyor?” diye sordu.
ÖLÜM YOLUNA DİKKAT ÇEKTİ
Av. Cavit ARI; “Elmalı açısından çok hayati bir yolumuz daha var; Elmalı-Gömbe yolu. Bu yol da gerçekten, özellikle yazın çok fazla işleyen bir yol. Bir taraftan bölgedeki üreticiler açısından, köylülerimiz açısından çok hayati bir yol, bir taraftan da Elmalı-Kaş-Fethiye istikametine de devam eden bir ara yol niteliğinde. Ölümlü kazaların çok sayıda olduğu bir yol. Buraya da acilen başlanılması gerekmektedir. Hayati nitelikte olan bu yola ne zaman başlanacak? Daha ne kadar ölümlü kaza bekleniyor?” dedi.

Antalya Milletvekili Cavit ArıKorkuteli Elmalı YoluTürkiyeAntalyaElmalı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.