Antalya’nın Dünyaca Ünlü Konyaaltı Sahili’nde Canlı Yayın Yasağı Geldi

Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde bulunan İşletmelere yasakla ilgili tebligatlar gönderildi.

 


Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde bulunan işletmelerin canlı müzik yapması yasaklandı. İşletmelere yasakla ilgili tebligatlar gönderildi.

  Antalya'da sürekli şikayet konusu olan dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde bulunan işletmelerin kurallara uymadığı sahili gazinoya çevirdiği hakkındaki serzenişler sonuç vermeye başladı . Edinilen Bilgilere göre Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı Sahili Alan Yönetimi Yönetmeliği'nde yeralan ilgili maddeler gereğince, işletmesini yaptığı Konyaaltı Sahili’ndeki kiracılarına canlı müzik yayını yapılamayacaklarını duyurdu.Yazı ile canlı müzik yayını için kurulan sistemlerin de yönetmelik gereği kapatılması istendi. Canlı yayın Kararına uyulup uyulmayacağı merakla bekleniyor .

Yasak kararının alınmasında Medya yer alan haberlerin, Çevre sakinlerinin ve otellerde kalanların yoğun ses ten şikayetçi oldukları bunu kanuni yoldan çeşitli şekilde ilettikleri bunun için canlı yayın müzik yasağının alındığı öğrenilirken bu yasak çevre sakinlerini memnun etti. 

Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde bulunan işletmeler Canlı Yayın Kararına tepkili

Konyaaltı Sahili’nde bulunan bazı işletmeler ve müzisyenler canlı yayın müzik kararına tepki gösterdiler

 

 

Konyaaltı sahilicanlı müzikAntalya Konyaaltı plajTürkiyeAntalyaKonyaaltı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.