Serik'te Feci Kaza: Kırmızı Işıkta Geçen Motosikletli Otomobille Çarpıştı! O Anlar Kamerada
Antalya’nın Serik ilçesinde sabah saatlerinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Kırmızı ışık ihlali yapan bir motosiklet, kavşakta otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsünün kaskı metrelerce havaya fırlarken, sürücünün kazadan sonra yaşadığı şok anları ve feci kaza saniye saniye araç kamerasına yansıdı.
Öğretmenevi Kavşağı'nda Can Pazarı
Kaza, Serik ilçesinde bulunan Öğretmenevi Kavşağı’nda sabah saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, kavşakta kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen bir motosiklet, o sırada yeşil ışığın yanmasıyla hareket eden otomobille çarpıştı.
Çarpmanın etkisiyle havada adeta takla atan motosiklet sürücüsü sert bir şekilde yere düştü. Kazanın şiddetiyle sürücünün başındaki kask yerinden çıkarak metrelerce havaya fırladı.
Kazanın Şokuyla Ne Yapacağını Şaşırdı
Çarpışmanın ardından yere yığılan ve ismi henüz öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü, kazanın ardından büyük bir şok yaşadı. Geçirdiği şokun etkisiyle aniden ayağa kalkan sürücü, kendi imkanlarıyla yol kenarındaki kaldırıma çıktı.
Kazayı gören çevredeki vatandaşlar ise hemen yardıma koştu. Vatandaşlar yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparken, trafiğin aksamaması için kazaya karışan motosikleti yol kenarına taşıdı.
Feci Kaza Araç Kamerasında
Kaza anı ve sonrasında yaşananlar, arkadan gelen bir başka aracın araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; trafik ışıklarında diğer yöndeki araçlara yeşil ışık yandığı esnada, kırmızı ışıkta hızla geçen motosikletin otomobille çarpıştığı ve sürücünün savrulduğu anlar net bir şekilde yer aldı.
Editör Notu: Trafik kurallarına uymak hayat kurtarır. Lütfen kavşaklarda ışık ihlali yapmaktan kaçının ve kaskınızın çene bağını mutlaka kilitleyin.