Antalya Siyasi Kulislerde bomba etkisi .Başkan Öztürk,CHP'ye mi geçiyor?

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün CHP’ye geçeceği yönündeki iddialarla birlikte Antalya’da siyasi kulisler bir anda hareketlendi. 

Elmalı Belediye Başkanı Öztürk, CHP'ye mi geçiyor?
Antalya körfez Gazetesinin haberine göre Antalya’nın Elmalı İlçe Belediye Başkanı İYİ Partili Halil Öztürk’ün, 2024 yerel seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) geçeceği iddia edildi
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün CHP’ye geçeceği yönündeki iddialarla birlikte Antalya’da siyasi kulisler bir anda hareketlendi. Bu önemli gelişme karşısında İYİ Parti ile CHP yönetimlerinden bir açıklama yapılmadı.
ELMALI’DA SEVİLEN BİR İSİM
2029 yerel seçimlerinde İYİ Parti’nin adayı olarak Belediye Başkanlığını kazanan Halil Öztürk’ün kısa süre içerisinde düzenlenecek bir törenle Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçeceği iddia edildi. Elmalı ilçesinde CHP’nin Belediye Başkan Adayı olarak 2024 yerel seçimlerine katılması beklenen Halil Öztürk’e, CHP Grup Toplantısı’nda rozetinin takılması bekleniyor.
HALİL ÖZTÜRK KİMDİR?
1973 Yılında Elmalı’da doğan Halil Öztürk, ilk ve orta öğrenimini Elmalı’da tamamlamıştır. 1997 yılında aile şirketi olan Nil Tarım’da iş hayatına atılan Öztürk 2003 yılında başladığı siyasi hayatına 2009-2014 yılları arasında İl Genel Meclisi Üyeliği, 2014-2018 yılları arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Tüm görevlerinden istifa ederek 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde İyi Parti’den Elmalı Belediye Başkanı seçilen Öztürk evli ve iki kız çocuğu babasıdır.
Bülent ÖNER

Halil ÖztürkElmalı Belediye BaşkanıCHPTürkiyeAntalyaElmalı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.