ANTALYA ULUSLARARASI ORYANTİRİNG YARIŞLARINDA BUCAK DERECEYE GİRDİ

Antalya ilinde gerçekleştirilen 1. Uluslararası Antalya Oryantiring Kampı ve Yarışları faaliyetlerinden Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları Gençlik Spor Klübü derecelerle döndü

Antalya ilinde gerçekleştirilen 1. Uluslararası Antalya Oryantiring Kampı ve Yarışları faaliyetlerinden Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları Gençlik Spor Klübü derecelerle döndü.

Milli sporcu Elif Sena UYGUN, katagorisinde son iki günde birinci, toplamda ise üçüncü olarak Bucak’ı gururlandırdı.

Kulüp başkanı Sedat ÇAVDAR yaptığı açıklamada; ”Sporcumuza bize bu gururu yaşattığı için teşekkür ederim. Oryantiring branşında faaliyet gösteren yaklaşık 40 sporcumuzla birlikte, Fatih UYGUN ve Mehmet KAPLAN antrenörlüğünde çalışmalarımız devam etmektedir.Ayrıca 9-10 Mart tarihinde Kahramanmaraş ilinde yapılacak olan Türkiye Oryantiring Federasyonu 2. kademe yarışlarına da yaklaşık 30 sporcu ile katılacağız. İnşallah buradan da sporcularımız güzel derecelerle dönecekler. İlçemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tam. Eski kulüp başkanımız Sayın Milletvekilimiz Yasin UĞUR’a desteklerinden dolayı kulübümüz ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

ANTALYA ULUSLARARASI ORYANTİRİNG YARIŞLARIBucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları Gençlik Spor KlübüSedat ÇAVDARElif Sena UYGUNTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.