ARACINIZI BİZE TESLİM EDİN BUHARLI YIKAMAYLA DEZENFEKTE EDELİM

Corona Virüsün Türkiye’de de çıkmasıyla birlikte üst düzey önlemler alınmaya başlandı. Kişisel eşyaların dezenfekte edilmesinin yanı sıra otomobillerin de dezenfekte edilmesi gerekiyor. Bakteriler ve virüslerin yayılması için en elverişli ortamı ise otomobiller sağlıyor.

Corona Virüsün Türkiye’de de çıkmasıyla birlikte üst düzey önlemler alınmaya başlandı. Kişisel eşyaların dezenfekte edilmesinin yanı sıra otomobillerin de dezenfekte edilmesi gerekiyor.

Bakteriler ve virüslerin yayılması için en elverişli ortamı ise otomobiller sağlıyor. Dünyada hızla yayılan virüse karşı araçlarda hijyen bakımından siz de önleminizi alın. Ellerimiz ne kadar yıkasak da araçların içerisi dezenfekte edilmemişse hiç bir anlam ifade etmiyor

Araçlar 15 günde bir dezenfekte edilmeli
Aracınızın iç ve dış temizliği için Günay Oto Yıkama hizmete başladı..

Elle ulaşılamayan en dip köşelere bile ulaşabilen bakteriyel temizlik ile sıcak, nemli buhar yardımı ile tüm mikropları kırar ve arındırır. Hem temizler hem de zarar vermez. Bakteriyel Temizlik araçtaki plastik aksamlara zarar vermez kiri çözerek arındırır, kalorifer peteğinde biriken toz bakterilerden arındırarak temiz bir hava çıkışı sağlar ve koltuk temizliği, cam film sökme işlemleri gibi faaliyetler için de kullanılır.

GÜNAY OTO YIKAMA sizlere bir çok hizmet sunmakta..

Araç aksesuarları, oto kılıf, detaylı temizlik, pasta, cila, boya, koruma cam rüzgarlığı, otomobil jant kapağı, otomobil alım satım faaliyetleri de Günay Oto Yıkama sahibi Burak Günay tarafından yapılmaktadır.

İşletme Sahibi Burak Günay: ” Bucak’ta eksik olan hizmetleri yapabilmek için oto yıkama işine başladık, bize teslim edilen otomobiller pırıl pırıl ve bakterisiz olarak sahiplerine ulaşacak. Corona Virüs’üne tedbir almak isteyen bütün vatandaşlarımızı iş yerimize bekliyoruz. Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir.” şeklinde konuştu.

GÜNAY OTO YIKAMA BURAK GÜNAY TELEFON :0(539) 938 7497 ADRES : Konak Mahallesi Yahya Kemal Caddesi No:10/a (Hükümet Cami yanı) Bucak

DEZENFEKTEaraç dezenfektesiCoronavirüsTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.