ARAÇLAR TOFAŞ OLUNCA İŞLER KARIŞTI OLAY BUCAK’TA YAŞANDI

Bucak'ta Bugün akşam üzeri yaşanan olayda park ettiği yerde aracını bulamayan vatandaş aracımı park ettiğim yerde bulamadım diye emniyet birimlerinden yardım istedi. Emniyet bir yandan araç ararken diğer yandan araç sahibi ifade vermeye emniyete gitti.

Bucak’ta Bugün akşam üzeri yaşanan olayda park ettiği yerde aracını bulamayan vatandaş aracımı park ettiğim yerde bulamadım diye emniyet birimlerinden yardım istedi. Emniyet bir yandan araç ararken diğer yandan araç sahibi ifade vermeye emniyete gitti.

Araç Sahibi Geri Döndü Araç Yerinde . Peki olay nasıl gelişti.

Olay Bucak Hükumet Konağı yanında bulan bankamatik yakında meydana geldi. Beyaz Tofaş aracını bankamatik yanındaki parka bırakan vatandaşın arkasına yine aynı marka ve renkte başka bir vatandaş aracını park edip ,bankamatikte işini görüp dönüyor ve kendine ait olamayan diğer araca binerek uzaklaşıyor ,bir müddet sonra aracın kendi aracı olmadığını anlayınca aracı geri getirip kendi aracına binip gidiyor, tabiki bu arada diğer aracın sahibi aracım çalındı diye panikliyor. Karakolda ifadesi bitip geri döndüğünde aracını aynı yerde bularak, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan vatandaş olayı polisin çevredeki güvenlik kamerasını inceleyince öğreniyor .

ilginç olaylarTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.