Arefe günü Başkan Ümit Alagöz'ün acı günü oldu! Bu sözlerle duyurdu

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Ramazan Bayramı'na bir gün kala, 9 Nisan 2024 tarihinde anneannesi Kamile Bayraktar'ın vefat ettiğini üzüntüyle duyurdu.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Ramazan Bayramı'na bir gün kala, 9 Nisan 2024 tarihinde anneannesi Kamile Bayraktar'ın vefat ettiğini üzüntüyle duyurdu.

Ramazan Bayramına bir gün kala Arefe günü üzüntülü haberi duyuran Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, anneannesinin vefat ettiğini duyurdu.

Başkan Ümit Alagöz yaptığı açıklamada, "Nenem Kamile Bayraktar'ın bugün Hakk'ın Rahmetine kavuştuğunu derin bir üzüntüyle bildiririm. Cenazesi, Ece Mahallesi'nden bugün ikindi namazını müteakip defnedilecektir. Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Mekanı Cennet olsun inşallah." şeklinde konuştu.

NNC Medya ailesi olarak, merhume Kamile Bayraktar'a rahmet, başta Başkan Ümit Alagöz olmak üzere acılı ailesine başsağlığı dileriz.

Arefe günüÜmit Alagözacı günüTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.