Artık Bucak’ta Balon Uçuşları Yapılabilecek

Turistlerin ve Türk vatandaşlarının göz bebeği olan balon uçuşlarının Nevşehir Kapadokya bölgesinin yanı sıra diğer illere de yayılması için altyapı çalışmaları hızlandırıldı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından Balon uçuşlarının Kapadokya ve Pamukkale dışındaki bölgelerde de yapılabilmesi …

Turistlerin ve Türk vatandaşlarının göz bebeği olan balon uçuşlarının Nevşehir Kapadokya bölgesinin yanı sıra diğer illere de yayılması için altyapı çalışmaları hızlandırıldı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından Balon uçuşlarının Kapadokya ve Pamukkale dışındaki bölgelerde de yapılabilmesi için gelen talepler inceleniyor. 9 ilde inceleme yapan SHGM, Burdur- Bucak, Denizli- Pamukkale, Adana- Kozan, Bitlis- Ahlat, Ankara- Polatlı, Afyonkarahisar- İhsaniye, Eskişehir- Seyitgazi, Samsun- Bafra ve Aksaray- Ihlara’da da sıcak hava balon taşımacılığı yapılabileceği kararına vardı.

Bu 9 bölge, ‘uçuş yapılabilir’ onayı ile balon uçuşlarına açıldı.

Balon UçuşlarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.