Arya Bebek için Eğirdir Tek vücut Turgay Başyayla 'dan Destek

Ispartalı SMA Hastası Arya bebeğin tedavi masrafının karşılanabilmesi için yapılan etkinliklere Eğirdir kayıtsız kalmadı. Egirdir de bulunan Sanatçı Turgay Başyayla destek oldu.


SMA Hastası Arya bebeğin tedavi masrafının karşılanabilmesi için yapılan etkinliklere Eğirdir kayıtsız kalmadı.
SMA Hastası Arya Bebeğin tedavi masrafının karşılanabilmesi için yapılan etkinlikler devam ediyor. Ispartalı Emin ve Cennet Eryılmaz çiftinin Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 tanısı konulan 4 aylık kızları Hafize Arya bebeğin tedavisi için gerekli 34 milyon liranın toplanması için Isparta Valiliğinin onayı ile geçtiğimiz ay bir kampanya başlatılmıştı.
5 ocak 2022 Perşembe günü perşembe pazarının olduğu alanda Eğirdir Belediyesi ve Eğirdir Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile bir kermes düzenlendi.
Kermese Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkan Vekili Fatih Demiralay ve çok sayıda STK ile kamu, kurum ve kuruluşları destek verdi.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün misafiri olan ve TRT’de yayınlanacak olan program çekimi için Eğirdir’de bulunan sanatçı Turgay Başyayla’da kermes alanına gelerek Arya bebeğe destek verdi.
Arya bebek için Eğirdir halkının destek verdiği kermes geliri Arya bebeğin tedavisi için toplanan havuza teslim edildi.

Arya bebekSMA HastasıVeli GÖKEğirdir KaymakamıEgirdir BelediyeTugay BaşyaylaTürkiyeIspartaEğirdir (Eğridir)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.