Aslanapa'da Cinayet! Katil Zanlısı Tutuklandı!

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde Süleyman Uymaz'ı tüfekle öldüren katil zanlısı A.B., 3 gün sonra polis ekiplerince yakalandı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlı, cezaevine gönderildi.

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde bir kişiyi tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra kaçan ve 3 gün sonra polis ekiplerince yakalanan katil zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Aslanapa ilçesi Haydarlar Köyünde 25 Şubat 2024 tarihinde Süleyman Uymaz’ın (56) öldürülmesi olayının firari faili A.B. Kütahya İl Merkezinde (Polis Bölgesi) polis ekipleriyle birlikte yapılan çalışmalar neticesinde 28 Şubat 2024 tarihinde yakalanarak gözaltına alınmıştı.
Zanlı A.B. işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kütahya Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

tutuklamamahkemeson dakikacinayetTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.