Atatürk İlkokulunda hem beden hem de akıl gelişiminde yenilikler

Küçük Kâşifler projesiyle kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde düzenleme yapıldı ve FUTURE Classroom Laboratuvarı oluşturuldu.

Küçük Kâşifler projesiyle kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde düzenleme yapıldı. FUTURE Classroom Laboratuvarı oluşturan Atatürk İlköğretim Okulu tarafından, Okul Bahçesinde çocuk oyunları ile rengarenk yeni oyun alanları oluşturuldu. Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan Okulda, bilgi, yetenek, keşif, kodlama gibi öğrencilerin gelişimi destekleyen FUTURE Classroom Laboratuvarı da açıldı.

Açılışa, Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İl Milli eğitim Şube Müdürü Süleyman Çakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler katıldı.
Açılış öncesi okul çalışmalarında büyük destek sağlayan ve her alanda okul idaresinin yanında olan Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Çetiner'e plaketini Kaymakam Yalçın Sezgin takdim etti.

Okul Müdürü Şenay Kurt da, Kaymakam Yalçın Sezgin ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a katkılarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Açılış öncesi Kaymakam Yalçın Sezgin kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra Kaymakam Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve öğrenciler tarafından Future Classroom Laboratuvarının açılışı gerçekleştirildi. Laboratuvardaki materyaller öğrenciler tarafından katılımcılara anlatıldı. Laboratuvar, icatlar, zeka oyunları, robotlar, el işleri, deneyler ve çeşit çeşit dokümanlarla öğrencilerin kullanımına açıldı.

Atatürk İlköğretim Okulu Future Classroom LaboratuvarıAtatürk İlköğretim OkuluEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.