Atatürk’ün Bucak’a teşrifinin 96. yıl dönümü yürüyüşle kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bucak’a gelişinin 96. yıl dönümü, ilçe protokolü ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen "Atatürk Yürüyüşü" ile kutlandı.

Burdur'un Bucak ilçesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şehre teşrifinin 96. yıl dönümü dolayısıyla "Şeref Günü" programı düzenlendi. Bucak Kaymakamlığı ve Bucak Belediyesi tarafından organize edilen etkinliklerle bu anlamlı gün hep birlikte kutlandı.

Atatürk Yürüyüşü Gerçekleştirildi

6 Mart 2026 tarihinde saat 14.00'te başlayan program kapsamında "Atatürk Yürüyüşü" icra edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünden başlayan yürüyüşe okullar da eşlik etti.

Programa Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ilçe jandarma komutanı, ilçe emniyet müdürü, ilçe milli eğitim müdürü, ilçe başkanları ve kurum müdürleri katılım sağladı.

Atatürk Bucak ziyaretiBucak KaymakamlığıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.