Av tüfeğiyle jandarmaya yakalandılar: cezadan kaçamadılar

Aydın’ın Söke ilçesinde ruhsatsız av tüfeği ile yakalanan 2 kişiye toplam 5 bin 728 TL idari para cezası uygulandı.

AYDIN (İHA) - Aydın’ın Söke ilçesinde ruhsatsız av tüfeği ile yakalanan 2 kişiye toplam 5 bin 728 TL idari para cezası uygulandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, Söke ilçesi Yenikent Mahallesi’nde şok yol kontrol faaliyeti gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre o esnasında K.Y. ve F.A. isimli şahısların içerisinde bulunduğu araçta yapılan kontrolde 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Şüphelilere, 2521 sayılı kanunun 13. maddesine istinaden kişi başı 2 bin 864 TL idari yaptırım cezası uygulandı. Ele geçirilen av tüfekleri Milli Emlak Müdürlüğü’ne teslim edilmek üzere muhafaza altına alınırken, şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

jandarmason dakikahaberlerpara cezasıTürkiyeAydınSöke

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.