Aydın’da 1 yılda 222 terör şüphelisi yakalandı

Aydın’da 2023 yılı içerisinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen 214 operasyonda 222 terör şüphelisi yakalandı.

AYDIN (İHA) - Aydın’da 2023 yılı içerisinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen 214 operasyonda 222 terör şüphelisi yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, 2023 yılında il genelinde PKK/KCK, FETÖ, DEAŞ, DHKP/C, MLKP ve TKP/ML silahlı terör örgütlerine yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etti. Bu çerçevede jandarma ekipleri tarafından 1 yılda terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen 214 operasyonda 222 şahıs yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 12’si PKK/KCK, 15’i FETÖ, 4’ü TKP/ML olmak üzere toplam 31 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda yakalanan 151 şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

jandarmaterör2023son dakikahaberlerTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.