Aydın Efeler'de 10 Metreden Düşen Genç Hastaneye Kaldırıldı: Detaylar

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaklaşık 10 metrelik yükseklikten düşen genç, hastaneye kaldırıldı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaklaşık 10 metrelik yükseklikten düşen genç, hastaneye kaldırıldı.
Olay, Efeler ilçesi Ramazanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 19 yaşında olduğu öğrenilen O.B. isimli genç, henüz bilinmeyen bir nedenle yaklaşık 10 metrelik yükseklikten aşağıya düştü. Bölgeden geçen vatandaşlar gencin yerde yattığını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, ilk müdahalenin ardından yaralı genci ambulansla ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralı gencin, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

gençyüksekdüşmeyaralıhastaneson dakikaTürkiyeAydın

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.