Ayhan Yurdasiper Söğüt'te ikinci kez aday

Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, ikinci dönem adaylığını açıkladı. Yurdasiper, ilk döneminde verdiği sözleri yerine getirdiğini ve ikinci dönemde daha büyük projeler ve hizmetler için çalışacağını belirtti.

Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, ikinci dönem adaylığını açıkladı. Yurdasiper, ilk döneminde verdiği sözleri yerine getirdiğini ve ikinci dönemde daha büyük projeler ve hizmetler için çalışacağını belirtti.

Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper İkinci Dönem Adaylığını Açıkladı

Burdur'un Çavdır ilçesine bağlı Söğüt beldesinde mevcut belediye başkanı Ayhan Yurdasiper, ikinci dönem adaylığını açıkladı. Yurdasiper, yaptığı açıklamada, "Sayın Genel Başkanımızın takdir ve olurları, siz değerli hemşerilerimin teveccühleri ile çıkmış olduğumuz hizmet yolunda yaklaşık 5 yılı geride bırakıyoruz. Sizlerden aldığım güç ve cesaretle, Rabbime şükürler olsun ki beldemiz Söğüt'te ciddi bir atılım yaparak, olmaz denilenleri başararak sizlerin huzuruna anlımız ak, gönlümüz ferah bir şekilde çıkabilmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Yurdasiper, ilk döneminde verdiği sözleri yerine getirmenin gururunu yaşadığını belirterek, "Bu süreçte her daim yanımda olan başta il ve ilçe başkanlarıma, belediye meclis üyelerime, tüm belediye personelimize ve en önemlisi her daim desteğini sürekli hissettiğim siz değerli hemşerilerime sonsuz şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu.

Yurdasiper, ikinci dönemde daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışacağını belirterek, "Şimdi ise Yayla domatesinin başkenti Söğüt beldemizin sesini tüm Türkiye'de olduğu gibi tüm dünyaya duyurmak, büyük hayaller ve büyük projeler için 2024 mahalli idareler seçimlerinde aday olmak için Sayın Genel Başkanımın taktirleri ile desteklerinizi istemek için huzurlarınızdayım" ifadelerini kullandı.

Yurdasiper, hedeflerini büyüterek, hemşerilerine en iyisi için tüm gücüyle mücadele vereceğini ilan etti.

Ayhan YurdasiperBelediye Başkanı aday adayıTürkiyeBurdurÇavdır

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.